ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Λίγα λόγια για μας

Η VALUE SECURITY A.E. με νομικό τμήμα και οικονομική υπηρεσία ιδρύθηκε το 2002 ως Α.Ε. με αντικείμενο δραστηριοτήτων την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας σε δημόσια και ιδιωτικά έργα (φύλαξη, περιπολίες, ηλεκρονικά συστήματα επιτήρησης χώρων CCTV, πυρανίχνευση, πυρασφάλεια, συστήματα ελέγχου πρόσβασης κλπ). Η εταιρεία μας διαθέτει Άδεια Λειτουργίας, Άδεια Στολής εγκεκριμένη από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και Άδεια Ραδιοδικτύου Πανελλαδικής Εμβέλειας. Επίσης είμαστε πιστοποιημένοι για τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ISO 9001:2000.
Το ειδικά επιλεγμένο και άρτια εκπαιδευμένο (μόνιμο και εφεδρικό) προσωπικό ασφαλείας. Ο αυστηρός κανονισμός εσωτερικής λειτουργίας και η απαρέγκλιτη τήρησή του. Η συνεχής βελτίωση και ανανέωση του τεχνολογικού μας εξοπλισμού. Ο συνεχής έλεγχος του προσωπικού ασφαλείας από τους επόπτες της εταιρείας. Η διαρκής επαφή των υπευθύνων της εταιρείας μας με τους πελάτες που δέχονται τις υπηρεσίες μας, για την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενδέχεται να εμφανιστούν στους χώρους φύλαξης. Η συνεχής προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις ανάγκες των πελατών μας.Η VALUE SECURITY Α.Ε. Έχει έδρα την Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, λειτουργούν υποκαταστήματα στη Αθήνα την Πάτρα και τις Σέρρες.

Κατά την προολυμπιακή περίοδο δραστηριοποιήθηκε έντονα στη φύλαξη και προστασία ολυμπιακών έργων και χώρων (Ολυμπιακό Στάδιο Καλατράβα, Ολυμπιακό Κολυμβητήριο, Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, Ολυμπιακό Χωριό, Δημοσιογραφικό Χωριό Αμαρουσίου, Δημοσιογραφικό Χωριό Παλλήνης, Κλειστό Γυμναστήριο Πάλης, Ολυμπιακό Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης), αλλά και υποστηρικτικά έργα της Ολυμπιάδας, όπως ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος, συνεργαζόμενη με μερικές από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας (ΑΚΤΩΡ, ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ, ΜΟΧΛΟΣ, ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ, ΛΑΜΔΑ, ΤΕΡΝΑ, ALPINE, ΕΜΠΕΔΟΣ). Παράλληλα επεκταθήκαμε στη φύλαξη και επιτήρηση έργων ευρύτερων απαιτήσεων, όπως εμπορικά κέντρα, πρότυπους οικισμούς, αθλητικούς χώρους, θέατρα, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις Δήμων, ιδιωτικές κλινικές κλπ). Η VALUE SECURITY Α.Ε. συμμετέχει ανελλιπώς σε διαγωνισμούς του δημοσίου και του ιδωτικού τομέα για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας με αξιοσημείωτη επιτυχία.